Arkisto

Avoimet Kylät -päivä lähestyy – ilmoita oma kyläsi mukaan!

02.03.2016

Alkukeväinen tervehdys SataKylien toimistolta! Kesähän on jo melkein nurkan takana – ja niin myös 11. kesäkuuta vietettävä Avoimet Kylät -päivä. Toivomme jälleen mukaan innokkaita tapahtumajärjestäjiä ympäri Satakuntaa, ja oikea aika ilmoittautua mukaan on NYT.

Päivän aikana voitte järjestää kylällänne sellaista toimintaa kuin itse haluatte. On siis aika päästää mielikuvitus ja talkoohenki valloilleen! Kylällä voidaan esimerkiksi pyörähdellä tanssien merkeissä, esitellä tonttitarjontaa, nauttia markkinahumusta tai herkutella kesäkahvilan antimilla. Tarkoitus on, että tilaisuus on kaikille avoin ja ohjelma houkuttelee vierailijoita tutustumaan kylän toimintaan ja käyntikohteisiin.

SataKylät ry hoitaa päivän yleismarkkinoinnin yhteistyössä Suomen Kylätoiminta ry:n kanssa. Teetämme ainakin edellisten vuosien kaltaisia karttaesitteitä ja mainostamme päivää lehti-ilmoituksin.

Oman kylän voi ilmoittaa mukaan Avoimet Kylät -päivään joko oheisella lomakkeella (linkki) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sihteeri[at]satakylat.fi. Toivomme, että kerrot ilmoittautumisen yhteydessä kylän ja kunnan nimet, lyhyen kuvauksen tapahtuman sisällöstä, tapahtumapaikan ja sen osoitteen, tapahtuman alkamis- ja päättymisajat, järjestävän tahon, yhteyshenkilön nimen ja yhteystiedot sekä kylän mahdollisen netti- tai Facebook-sivun osoitteen. Ilmoittautumisaikaa on maaliskuun loppuun asti.

Lisätietoja saat kyläasiamies Hanna Ruoholalta, p. 044 357 6181 tai toimistotyöntekijä Emma Suomiselta, p. 044 257 6181.