Siirry sisältöön
Satakylät

SataKylien ylläpitämään karttarekisteriin on koottu Satakunnan alueen kylätaloja ja -kohteita.

Kyläkohteita

Etsitkö sopivaa kokouspaikkaa tai viihtyisää juhlatilaa? Vai onko hakusessa kenties leppoisa retkikohde? Saatat löytää etsimäsi SataKylien ylläpitämästä karttarekisteristä (linkki isoon karttaan), johon on koottu Satakunnan alueen kylätaloja ja -kohteita.

Karttarekisteriin on alettu kerätä tietoja loppuvuoden 2015 ja alkuvuoden 2016 aikana SataKylien Omalta kylältä -hankkeen kylätalo- ja kyläkohdekyselyiden kautta. Internetissä karttarekisteri on julkaistu huhtikuussa 2016, ja tähän mennessä siihen on saatu kerätyksi hieman yli 50 kylätalon tiedot.

Pyrkimyksenä on, että karttarekisteri olisi mahdollisimman kattava ja ajantasainen. Mikäli siis havaitset, että tiedoissa on täydennettävää tai päivitettävää, ilmoitathan siitä sähköpostitse sihteeri[at]satakylat.fi tai oheisilla lomakkeilla: kylätalot-lomake,kyläkohteet-lomake.

Myös kartasta kokonaan puuttuvia kohteita lisätään mielellään. Tarpeellista infoa on kylätalon tai -kohteen nimi ja osoite, yhdistyksen nimi sekä yhteyshenkilön yhteystiedot. Perustietojen lisänä voi olla lyhyt kuvaus (noin 200 merkkiä) kylätalosta tai -kohteesta. Jos esimerkiksi kylätaloa vuokrataan, kuvauksessa voidaan kertoa, millaisiin tilaisuuksiin ja kuinka suurelle henkilömäärälle tila soveltuu. Lisäksi kannattaa ilmoittaa mahdollisen nettisivuston osoite.

Materiaalia ja vinkkejä kylätalon markkinointiin löydät tästä linkistä:

https://drive.google.com/drive/folders/0B4xGgexEKAXhckVOclZ0TjJtV0k?usp=sharing

 

Omalta kylältä -hankkeessa tehty markkinointivideo Harolan vanhalle koululle: