SataKylät ry on maakunnallinen yhteenliittymä, joka edistää Satakunnan maaseudun elinkelpoisuutta.

Kyläohjelma

Elämänvirtaa Satakunnan maaseudulle! on SataKylät ry:n maakunnallinen kyläohjelma vuosille 2010–2020. Ohjelmassa esitellään SataKylien nykyistä toimintaa sekä yhteistyökumppaneita. Samalla luodaan pohjaa tulevalle toiminnalle.

Ohjelmassa korostuu kolme pääkohtaa: yhteistyö muiden maaseudun kehittämistä harjoittavien toimijatahojen kanssa, kylätoiminnan keskeiset teema-alueet sekä SataKylien tiedottamisen käytän­nöt. Lukujen yhteyteen on koottu konkreettisia toimintaideoita, joiden tarkoituksena on kehittää maaseudun asukkaiden elinoloja sekä elävöittää kylätoimintaa. Ideat ovat kenen tahansa maaseudun kehittämisyhdistyksen, organisaation tai henkilön vapaasti toteutettavissa.

Kyläohjelma

Kyläohjelmaa on jaettu jäsenistölle syksyllä 2010. Ohjelmaa on saatavilla painettuna myös SataKylät ry:n toimistolta.