Siirry sisältöön
Satakylät

Kyläpyöräily 10.-25.10.2020

Kyläpyöräily on päättynyt, kiitos kaikille pyöräilijöille!!

Kyläpyöräilyn aikana pyöräiltyjä kilometrejä kertyi noin 1200 ja kirjauksia saatiin yhteensä 18 eri kylältä. Mahtavaa! Ahkeria pyöräilijöitä on ollut mm. Huittisissa, Kankaanpäässä, Kokemäellä ja Säkylässä. Eniten kyläkohtaisia kilometrejä on kirjattu Tuiskulassa, Säkylässä. Onnea Tuiskula!

 

Ota haaste vastaan ja lähde nauttimaan liikunnan riemusta ja syksyisestä luonnosta!

Haastamme kaikki kylät ja kyläläiset pyöräilemään reilun kahden viikon ajan 10.-25.10.2020. Pyöräillä voi yksin, perheen kesken tai isommalla porukalla. Ulkona ollessa on helppoa muistaa ja pitää yllä turvavälit, joten kyläläisten yhteiset pyöräretket ovat myös mukava yhteinen tekeminen.

Satakunnan kyläpyöräilyä on mietitty yhteistyössä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa. Kirjaukset Kyläpyöräilyssä tehdään täysin samalla tavalla kuin Haastepyöräilyssä, joko netissä tai mobiilisovelluksella. Voitte siis käyttää samaa sovellusta kuin Haastepyöräilyssäkin! Kirjatessanne pyöräilyjä, muistakaa laittaa ”Vapaa teksti” -laatikkoon kylänne nimi. Näin jokaisen kylän pyöräilyt voidaan haasteen päättyessä laskea yhteen! Hyvät ohjeet tulosten kirjaukseen ja lisätiedot Haastepyöräilystä löytyvät LiikU:n sivuilta https://www.liiku.fi/aikuisille/haastepyoraily/

Eniten kilometrejä kerryttänyt kylä palkitaan 100 euron lahjakortilla (muistakaa kirjata kylän nimi ”Vapaa teksti” -laatikkoon!) ja kaikkien pyöräilijöiden kesken arvomme pienempiä palkintoja!

Toivotamme kaikille aurinkoisia syyspäiviä ja pyöräilyintoa!!!