Siirry sisältöön
Satakylät

Kyläpyöräily 4.-19.9.2021

Ota haaste vastaan ja lähde nauttimaan liikunnan riemusta ja syksyisestä luonnosta!

Haastamme kaikki kylät ja kyläläiset pyöräilemään reilun kahden viikon ajan 4.-19.9.2021. Pyöräillä voi yksin, perheen kesken tai isommalla porukalla. Ulkona ollessa on helppoa muistaa ja pitää yllä turvavälit, joten kyläläisten yhteiset pyöräretket ovat myös mukava yhteinen tekeminen.

Satakunnan kyläpyöräilyä on mietitty yhteistyössä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa. Kirjaukset Kyläpyöräilyssä tehdään täysin samalla tavalla kuin Haastepyöräilyssä. Voitte siis käyttää samaa sovellusta kuin Haastepyöräilyssäkin!

Kirjatessanne pyöräilyjä, muistakaa kirjata myös kylänne nimi. Näin jokaisen kylän pyöräilyt voidaan haasteen päättyessä laskea yhteen! Hyvät ohjeet tulosten kirjaukseen ja lisätiedot Haastepyöräilystä löytyvät LiikU:n sivuilta https://www.liiku.fi/aikuisille/haastepyoraily/mobiilikirjaus/

Eniten kilometrejä kerryttänyt kylä palkitaan 100 euron lahjakortilla (muistakaa kirjata kylän nimi!)!

HUOM!
Mikäli käytössä ei ole älypuhelinta, myös tietokoneen kautta voi tehdä itselle profiilin osoitteessa https://m.tarzani.com/haastepyoraily
Samassa osoitteessa voi myös kirjata pyöräilemänsä kilometrit.

Mikäli käytössä ei ole älypuhelinta eikä tietokonetta, voi esimerkiksi pyöräilykaveri kirjata myös toisen henkilön kilometrit omaan sovellukseensa.

Mikäli kylällä on useita sellaisia henkilöitä, jotka eivät itse pysty kilometrejään sovellukseen kirjaamaan, voidaan kylälle nimetä vastuuhenkilö. Pyöräilijät ilmoittavat ennalta sovitulla tavalla (tekstiviestillä, vihkoon tms.) kilometrinsä vastuuhenkilölle, joka ilmoittaa tiedot kootusti LiikU:n Juha Koskelolle sähköpostitse (juha.koskelo(a)liiku.fi) 20.9. mennessä. Ilmoituksesta tulee käydä ilmi kylän nimi, pyöräilijöiden määrä sekä poljetut kilometrit.

 

Toivotamme kaikille aurinkoisia syyspäiviä ja pyöräilyintoa!!!