Siirry sisältöön
Satakylät

Syyskokous tiistaina 23.11. klo 18.00

SataKylien sääntömääräinen syyskokous järjestetään Riuttala-Mustajoen kylätalolla (os. Kullaantie 302, 38600 Lavia) tiistaina 23.11. klo 18.00 alkaen. Halutessasi voit osallistua kokoukseen myös etänä tästä linkistä.

Kokouksen yhteydessä palkitsemme Vuoden Kylätoimijan sekä esittelemme juuri päättyneen kyläkyselyn tuloksia. Samalla kaikilla osallistujilla on mahdollisuus vaikuttaa SataKylien tulevaan kyläohjelmaan. Tule siis kertomaan meille, miten satakuntalaista kylätoimintaa mielestäsi tulisi kehittää ja millaista apua ja tukea kylät tulevaisuudessa kaipaavat!

Muistattehan, että syyskokouksessa äänioikeus on henkilöjäsenillä sekä yhdistysjäsenillä. Yhdistysjäseniä edustavilla henkilöillä tulee olla yhdistyksen valtakirja. Vapaamuotoisen valtakirjan voi toimittaa kyläasiamies Hanna Ruoholalle kokoukseen tai etukäteen sähköpostitse.

 

Esityslista

  1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa
  3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden sekä äänivaltaisten jäsenten toteaminen
  4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
  5. Seuraavan vuoden toimintasuunnitelman, tulo- ja menoarvion sekä jäsen- ja kannatusjäsenmaksun suuruuden vahvistaminen
  6. Hallituksen jäsenten kokouspalkkioiden ja matkakorvauksen suuruuden päättäminen
  7. Hallituksen jäsenten lukumäärän vahvistaminen seuraavalle toimikaudelle. Uusien hallituksen jäsenten ja varajäsenten valinta erovuoroisten tilalle.
  8. Valitaan vuodelle 2022 tilintarkastaja ja varatilintarkastaja sekä toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja
  9. Käsitellään muut kokouskutsussa esitetyt asiat
  10. Kokouksen päättäminen

 

Kokousmateriaalit: