Siirry sisältöön
Satakylät

Vuoden Kylätekoa etsitään!

Haemme Vuoden kylätekoa 2022!

Nuorten kerhon perustaminen, kylätalon huussin kunnostus, yrittäjän tarjoama uusi palvelu, talkoiden teon ennätys, kylänraitin raivaus, retkeilyreitin suunnittelu ja toteutus, kylän markkinointikampanja, yhteinen jalkapallovuoro… Satakunnan kylillä tehdään roppakaupalla hienoja tekoja, joka päivä!

Jos kylässänne on tapahtunut jotakin palkitsemisen arvoista, nyt on aika tuoda se ilmi. SataKylät ry julistaa Vuoden Kyläteko – kisan avatuksi! Vuoden kyläteoksi valitaan teko, jolla on ollut merkittävä positiivinen vaikutus koko kyläyhteisön kannalta. Tekijällä/tekijöillä ei ole väliä, mutta ilmiantajan tulee olla kylällä toimiva yhdistys. Voittajalle on luvassa 500 euron rahapalkinto.

Vuoden kylätekoa voi ehdottaa toimittamalla vapaamuotoisen hakemuksen kyläasiamies Hanna Ruoholalle 23.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen hanna.ruohola@satakylat.fi. Arvostamme hakemukseen liitettyjä valokuvia kyläteosta. Vuoden kyläteon valitsee SataKylien hallitus ja voittaja julkistetaan SataKylien syyskokouksen yhteydessä marraskuun loppupuolella.