Siirry sisältöön
Satakylät

Kyläralli starttaa lauantaina 13.6. klo 12.00

Nyt ajetaan Kylärallia Satakunnassa – tervetuloa mukaan! Satakuntalaisia kyliä kierretään Kyläralli-mobiilipelin kautta tänä vuonna etänä ja turvallisesti vaikka kotisohvalta käsin. Peliä voi pelata kuka vaan, perheenä tai itsekseen. Heittäytyminen on valttia – keksikää hauska tiiminimi ja rakentaakaa sohvasta menevä ralliauto! Mikron kupu kuskille ratiksi ja kartturille kännykkä käteen. Kyliä kierretään kylien hauskoihin visailukysymyksiin vastaillen ja leikkimielisesti kisaillen.

Peli aukeaa Avoimet Kylät -päivänä 13.6.2020 klo 12 ja on pelattavissa 27.6. saakka. Tarkoitus ei ole kaasutella mutkat suorana, vaan tutustua kylien toimintaan, mahtaviin kohteisiin ja oppia uutta. Lähdettehän tekin kylille!

Pelaamiseen tarvitset mobiililaitteen (kännykän tai tabletin), jolle ladataan ilmainen ActionTrack-sovellus sovelluskaupasta (Play -kauppa tai App store). Kyläralli-peli käynnistyy QR-koodin avulla.

Jos selaat nettisivujamme mobiililaitteella, voit klikata tästä suoraan pelin linkkiä, jolloin pelisovellus aukeaa automaattisesti, kunhan sovellus on ensin asennettu.

 

Onnea matkaan!

Lisätietoa Kylärallista täältä

Ohjeita pelaamiseen

Kyläralli 2020 erikoiskokeiden järjestäjät

 

Kylärallia pääsee tänä kesänä kurvailemaan muissakin maakunnissa:

Uusimaa
13.-21.6.2020

Päijät-Häme
13.6.-11.7.2020

Lappi
13.-27.6.2020