Siirry sisältöön
Satakylät

Vuoden kylä -kilpailu on auki

Satakunnan paras kylä vuonna 2019 on…

Tuliko vastaus kuin apteekin hyllyltä? Jos vielä osaatte perustella vastauksenne, olette jo pitkällä. SataKylät ja Satakuntaliitto hakevat jälleen vuoden maakuntakylää. Vuoden kylä on esimerkiksi ja varmasti paljon kaikkea muutakin!

Haemme vuoden kylää avoimella haulla. Lähettäkää siis meille video, tarina, laulu, kuvakollaasi tai mikä tahansa sellainen hakemus, josta käy ilmi kylänne ainutlaatuisuus sekä se, miksi juuri teidän kylänne voisi olla Satakunnan vuoden 2019 kylä. aktiivinen, eläväinen, yhteisöllinen, suunnitelmallinen, kehittyvä Hakemuksen liitteeksi tulee täyttää virallinen hakemuslomake, joka löytyy TÄSTÄ. Hakemus tulee olla SataKylien toimistolla viimeistään perjantaina 15.3. ja sen voi lähettää postitse tai sähköpostitse. Hakijan tulee olla jokin kylän yhdistyksistä.

Viisihenkinen tuomaristo suorittaa tarvittaessa esikarsintaa ja vierailee muutamassa ehdokaskylässä keskiviikkona 3.4.2019.

Kysyvä ei tieltä eksy, joten jos jokin kisaan ilmoittautumisessa mietityttää, voitte olla yhteydessä kyläasiamies Hanna Ruoholaan (044-357 6181 tai hanna.ruohola@satakylat.fi).

Hakemukset toimitetaan joko sähköisesti hanna.ruohola@satakylat.fi tai postitse SataKylät ry, Itsenäisyydenkatu 35 A 13, 28130 Pori.

Aiemmista vuoden kylistä voi lukea TÄSTÄ